Concrete Series ne-a pregătit un concert de zile mari în Expirat Helele Carol în data de 23 decembrie. Sub lumina reflectoarelor i-am avut pe băieții de la White Wallls, iar în deschidere pe cei de la We Are Numbers. Evenimentul a avut loc joia, asa ca am profit la maxim de ofertele celor de la Expirat Club. . Am fost foarte fericit pentru băieții de la We Are Numbers când am văzut un număr atât de mare de persoane în fața scenei și chiar îmi era dor  îi aud cântând după mai bine de 2 ani. Missed you guys și așteptăm albumul ăla blanao în 2022.

White Walls, chiar dacă i-am mai prins in vara la un concert din Grădina Quantic, a fost o plăcere  îi aud cântând  de fiecare datăMi-a plăcut la maxim tot concertul și m-am bucurat  văd atât de multa lume în Expirat  îi vadăSe vede  ne-a fost dor de astfel de concerte și sper din tot sufletul  vedem cât mai multe începând de anul viitor.

O  las mai jos câte o piesă de la fiecare trupă, piese care înseamnă ceva pentru mine și sper  aibă același impact și pe pentru voi, iar mai jos o  las și galeria foto de la concertul de joi seară:

GALERIA FOTO: