Pentru ca nu sunt genul de persoana care sa-si petreaca weekend-urile acasa si “festivalurile e viata mea”, am ajuns weekend-ul asta  si la UNTOLD . Este editie cu numar 5 iar tematica din anul aceste este MAGIA. Este prima data cand ajung la acest festival si ma bucur ca am prins o editie SOLD-OUT.

Peste 90.000 de persoane au fost prezente aseara in cadrul festivalulluilui UNTOLD  are in total 10 scena pentru aproape toate gusturile (pare rau metalheads guys, not here). Din pacate am fost mega obosit asa ca am ramas doar la doua scene: Main Stage si  Alchemy.

Am ramas placut  suprins de conertul celor de la Satra B.E.N.Z si mai ales de  publicul prezent la concert. Atat de multa lume care a strigat la unison “Satra e familia” si care a cantat odata cu trupa toate piesele live. A fost o atmosfera super misto si tot respectul pentru trupa. Nu ma asteptam sa fie atat de mult macel  si sa ceara mosh pit trupa, chiar daca publicul le-a luat-o inainte cu miscarea la piesa “Manele DeathMetal”

Din cauza ploii puternice nu am putut sa fac prea multe poze asa ca m-am adapostit la presa, la caldurica sau m-am bucurat de concerte cu o bere rece in tribuna.

Astazi o sa stau pana dimineata impreuna cu domnul Armin, ca sa-i vad tot setul lui live. Daca vreti sa vedeti mai multe poze si filmulete de la UNTOLD Festival, puteti sa ma urmariti pe pagina mea de instagram @mihnea_ene

Galeria Foto: