Un tip de eveniment nou pentru Arenele Romane, dar ce s-a potrivit foarte bine locului. A fost surprinzator sa vad cum arata cu scaune in mijlocul Arenelor, lucru ce nu o sa tina mult pentru ca Shine is coming . Lumea a fost prezenta in numer mare, undeva la 4000 de persoane ca sa vada niste nume mari precum: Micutzu, Bordea, Dan Badea, Teo, Vio si Costel.

Spectacolul a fost bine organizat de cei de la Sublime Romania, mai putin in prima zi cand a fost o incurcatura cu ora la care se deschideau portile, dar in mare show-ul a iesit bine si toata lumea ras in hohote.

Am ras, ba chiar foarte mult. Sorin Parcalab si George Tanase au fost o surpriza placuta pentru mine,cat si pentru  public.  Bordea imrepuna cu glumele lui despre viata cotidiana si moldoveni, Maria Popovici vorbind despre femei si barbati si Alex Mocanu un tip cu un potential foarte mare in acest domeniu, sunt numele din topul meu pentru acest eveniment

A fost prima mea experienta de acest gen si am vazut cum a evoluat acest domeni in timp. La majoritatea le urmaresc podcasturile pe youtube ca de exemplu:

Intre Show-uri cu Teo, Vio si Costel la @Club99

Ceva marunt cu Toma si Sergiu

Micutzu’s Podcast 

Galerie Foto: