A inceput si a 8-a editie al festivalului Electric Castle. Pentru mine cat si pentru multi altii este chiar cel mai asteptat eveniment din acest an. Ziua 0 a fost plina de distractie si voie bune alaturi de un party marca Tik Tok si un concert asa cum ne era dor cu Suie Paparude, care au deschis oficial festivalul.
Peste 38.000 de participanti s-au bucurest de cei peste 400.000mp ai festivalului. Se asteapta multe surpirze in zilele urmatoare si aicu nu ma refer doar la concerte si muzica, festivalul este plin de suprize si activari, mocangeala si este plin de vibe-ul ala de care ne-a fost noua dor in anii acestie de pandemie.

Timpul astfel câștigat poate fi folosit pentru a explora programul generos al celor 10 scene din festival. Trei dintre ele reprezintă noutăți în istoria evenimentului: Backyard Stage propune o experiență intimă, care dizolvă granițele și ne apropie unii de alții prin ritmuri inspirate din folclor, JapJap Stage aduce petrecerea în campingul festivalului și Radio
Stage, scena plăcerilor muzicale vinovate.
Începând de joi, pe timp de zi, spectatorii sunt invitați să-și ia doza de inspirație de la EC Talks – seria de discuții organizate în zona Backyard Stage. Sub umbrela Sustenabilitate vs. Conflict, jurnaliști, psihologi și influencers vin cu soluții pentru o „curățenie generală” și câteva principii ce pot schimba modul în care oamenii gândesc sustenabil, pe termen lung.
Programul întâlnirilor este disponibil pe site-ul festivalului.