Anul acesta o sa am ocazia sa particip la faimosul festival din #fuckingbontida Electric Caslte. De mult timp mi-am dorit sa ajung la acest festival de muzica…..cu de toate.

Mai e mai putin de o saptamana pana incepe si sincer nu sunt pregatit. For real… am doar un cort si un sac de dormit dar, o sa fie bine.

Mi-am dorit atat de mult sa ajung la Electric din cauza atmosferei pe care o are si a activitatilor pe care le ofera pe langa concerte si zonele de party. Anul acesta s-a adaug nou Circul si un show Elrow, ceea ce inseamna ca o sa avem o explozie de culoare perfecta pentru poze.

Daca vreti sa ajungeti anu asta si nu ati apucat sa va luati bilete eu zic sa va grabiti pentru ca e aproape SOLD OUT si daca aveti noroc puteti sa castigati o invitatie in cadrul concursului organizat de Sabina Cornovac pe canalul ei de YouTube.

Cel mai probabil o sa spamez toate retelele de socializare cu fotografii si videoclipuri de la Electric Castle. Am inteles ca toata zona este super instamagrabila deci o sa ma distrez pe internet. O sa postez pozele pe contul personal @mihnea_ene si pozele de la concerte pe @me_mihneaene, also pe Facebook ME-Mihnea Ene si Mihnea Ene.

Line Up-ul este destul de variant, de la raggae, la pop, la muzica electronice, hip-hop, punk, muzica rock si metalcore, unde o sa vina pentru prima data in Romania, trupa Bury Tomorrow. Formatie ce urmeaza sa lanseze un nou album numit “Black Flame” si nu stiti cat de mult astept sa-i vad.

Puteti sa gasiti mai multe informatii despre festival pe site-ul oficial electriccastle.ro .

Festivalul incepe miercuri 18 iulie, deci… meet me at the caslte?