Trupa românească Orkid se pregătește cu entuziasm pentru un turneu de lansare a noului lor album, intitulat “Noi contra Noi“. Acest album așteptat cu nerăbdare urmează să fie lansat pe data de 26 octombrie. Cu o muzică vibrantă și versuri profunde, Orkid aduce o abordare proaspătă și inovatoare în peisajul muzical românesc.

Înainte de lansarea oficială a albumului, Orkid va face o apariție specială la Radio Guerrilla pe data de 5 octombrie, unde vor dezvălui o piesă din album. Această prezentare în premieră va oferi publicului ocazia de a experimenta anticiparea înainte de lansarea completă a albumului.

Turneul de lansare va debuta pe 26 octombrie la Club Control din București, iar fanii din întreaga țară vor avea ocazia să se bucure de spectacole live captivante. Pe parcursul acestui turneu, Orkid va interpreta piese de pe noul album, precum și cântece preferate din repertoriul lor anterior.

Iată câteva date cheie ale turneului:
26 octombrie – Club Control, București –
– 27 octombrie – Time to Rock, Casa Tineretului, Timișoara
– 28 octombrie – Cult Music Club, Craiova
– 3 noiembrie – Moszkva Cafe, Oradea
– 4 noiembrie – Flying Circus, Cluj-Napoca

Aceasta este doar o parte a programului, iar mai multe date vor fi anunțate în curând. Cu siguranță, Orkid va oferi publicului lor o experiență muzicală memorabilă în cadrul acestui turneu de lansare, iar fanii vor avea ocazia să se conecteze cu muzica lor într-un mod profund și autentic. “Noi contra Noi” promite să fie un album captivant și puternic, care va rămâne în inimile și sufletele ascultătorilor pentru mult timp de acum înainte.

Orkid sunt:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce

Radu Pop: percuție, synthuri

Mihnea Dumitrescu: bass

 

 

Cele 5 piese de pe Noi contra Noi duc mai departe moodul și soundul de pe Deraiat, însă pe un ton chiar și mai dark și mai loud. Trecând de la sonorități de dreamy shoegaze și surf la post-punkpost-meta,prog și chiar sludge/ noise/ doomNoi contra Noi este cel mai complex material de până acum al trioului, pe care formația îl descrie astfel:

“5 piese care încep cu N:

1. Nu te dau

2. Nimeni și nimic

3. Nu lumea întreagă

4. Nu mai aude, nu mai există

5. Noi contra Noi

Adică fix jumătate de oră:

– de război, noi cu noi,

– în care nu ne dăm bătuți.

– de mers pe sârmă, pe cioburi, pe marginea hăului,

– cu o bucurie dementă.

– de victorie neașteptată, neînțeleasă, neprocesată.”