“All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away” – este noul album ce trupa Breathelast il lanseaza in data de 13 februarie in Club Control alaturi de Andrei Irode. Bilet: 10 lei, ora 20:00 be there

“Valor of Knife Deep Conversation” “Come Hell Or High Water” si “It Must Have Been Loud” sunt doar cateva piese de pe primul album al baietilor. Puteti vedea promo-urile la fiecare piese pe canalul lor de youtube: Breathlast Romania

Am reusit sa-i vad live de cateva ori si de fiecare data au reusit sa transmita publicului aceea stare de energie. Fiind una dintre trupele mele preferate si admiratia mea fata de solistul trupei, Andrei Mihai (zis si Clor Mut) concertul de pe 13 februarie din Club Control este un #MustGo si mai mult ca sigur nu il voi rata. Pretul unui bilet este de numai 10 lei, mai multe informatii pe pagina evenimentului.

Andrei Irode va asigura warm up-ul concertului impreuna cu cativa invitati speciali. E posibili ca multi sa-l stiti pe Andrei ca fiind cel ce se ocupa de paza in clubul Expirat si sunt sigur ca il stiti de la concertele COMA din Expirat cu traditionalul stage diveing. Am avut norocul sa-l mai prind ca DJ in cadrul 3010 Festival unde a avut un remix senzational impreuna cu Andrei Mihai.

In seara concertului se va putea achizitiona albumul fizic ( 30 de lei) si multe alte produse merchandise. PS. am auzit ca se va lansa merch nou shhh….

Breathelast pregătește si un turneu de lansare al albumului si acestia vor concerta:

  • 16 feb. Timisoara – MANUFAKTURA – Opening act: MERE

–>https://www.facebook.com/events/411308805967112/

–>https://www.facebook.com/events/1801380073269685/

  • 23 feb. Iasi – Underground – Opening act: Unflicted

–>https://www.facebook.com/events/200729957174027/

  • 24 feb. Suceava – 31 Motor’s Pub – Opening act: Unflicted

–>https://www.facebook.com/events/807368676115012/

“Breathelast. a pornit la drum 2010 ca formatie de rock – metal (cu precadere metalcore, la inceput) din Constanta – Bucuresti, cu diverse influente, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.). Dorinta noastra ca trupa a fost de a canta si de a ne reinventa mereu, acest motor purtandu-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza „sound” ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite fata de ce eram obisnuiti sa livram. Materialul „Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia formatiei noastre, acestui material urmandu-i „Monstrul” si „Ascuns in pereti”, ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio.
In tot acest timp, am pregatit primul nostru material de cursa lunga „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” ( dupa debutul self titled – 7 tracks si split ul cu Cap de craniu – 4 tracks ), ce a fost inregistrat si produs la Studio148, de catre Marius Costache. Albumul contine 14 piese (12 EN / 2 RO). ”

MEMBRII FORMAŢIEI:

MIHAI – THROAT AND DAGGER
HERTZU – CANNIBALISTIC RHYTHM
ADITZA – LOW DOWN DIRTY TONES
VALI – GUITAR AND VOICE
I0 NUTS – GUITAR AND BAND PILLAR