Coma a concertat duminica seara in parcul Izvor alaturi de E.M.I.L. si Jinxy Von D’ers in cadrul evenimentului Natura Fest. Un event ce promoveaza spatiul verde, reciclarea si ne aminteste de imporatanta naturii in viata cotidiana.

Am inceput cu Jinxy, putin rock an’ roll, vibeuri bune plus nebunia lui Vladimir alaturi de publicul ce s-a prezentat in numar destul de mare inca de la inceput.

Dupa am ajuns la punk si inapoi la rock alternativ, unde am avut sansa sa vad concertul si din backstage.

Din ce in ce mai frumoase si mai greu de uitat concertele COMA din acest motiv cred eu ca se simte mai bine din public, mai ales langa prieteni si cu toti oamenii care canta alaturi de tine si de formatie din  tot sufletul. Evenimentul a fost gratuit, asta inseamna ca a fost destul de multa lume si normal ca iti era cam imposibil sa te delasezi prin public.

Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am fost atras ca un magnet catre pit la piesele mele cele mai dragi.

Am auzit ca urmeaza piesa mea preferata de la COMA. Am alergat din backstage, unde mi-am arunca efectiv ghiozdanul si aparatul, ca sa ajung in pit si langa gard ca sa ma haosez si eu pe piesa ” Coboara-ma-n rai” . Cand am ajuns langa pit, Dan face semn la public sa inceapa un wall of death. Fiind un incepator in astfel de treburi plus ca am vrutsa ajung intreg acasă, m-am retras cu capul plecat dezamagit inapoi in spate, unde am cantat alaturi de Dan fiecare cuvant al piesei. (mulți știu sentimentul 😀 )

Galerie Foto: