Trupa care s-a format in anul 1999 in Anglia, Enter Shikari, va concerta joi 11 iulie in Club Quantic din Bucuresti. Britanicii adopta un stil putin mai diferit de post-hardcore si electronic rock. Este un mixt care le iese super bine intre aceste doua genuri total diferite de muzica.

 

Take to the Skies este albumul cu care au debutat in  martie  2007 si in mai putin de o saptamana au ajuns pe locul 4 in UK Official Album Charts. Tot in decursul lunii martie ei au fost anuntati in cadrul festivalurilor mari din lume ca:  Download Festival, Reading and Leeds Festivals, Give it a Name, Glastonbury Festival, Oxegen un festival din Irlanda si Rock am Ring in Germania.

Pana in prezent trupa detine 5 albume si un EP : Take to the Skies, Common Dreads (2009–2011), A Flash Flood of Colour(2011-13), Rat Race EP(2013-14), The Mindsweep(2014-17) si ultimul lor album lansat in 2017 numit The Spark pe care il puiteti sa-l gasiti pe toate platformele de music streaming:

Rou Reynolds vocal, Chris Batten la bass , Rob Rolfe la tobe  si Liam “Rory” Clewlow la chitara sunt membrii trupei Enter Shikari si puteti sa-i vedeti joi 11 iulie in Club Quantic la un eveniment marca FORM SPACE.

Puteti sa cumparati bilete de pe site-ul iabilet sau de pe linkul asta: https://www.iabilet.ro/bilete-enter-shikari-at-quantic-41599/

 

De asemenea puteti sa vedeti pozele de la concert cat si cateva videoclipuri pe instagramul meu @mihnea_ene