“Go tell all your friends that this is the end!”

Britanicii de la Enter Shikari (Shukarii) au concertat joi seara in Club Quantic din Bucuresti alaturi de trupa de trapcore For The Wicked. A fost concertul cu numarul 4 pe care englezii l-au avut la noi in tara. Cu o seara inainte au sustinut un concert in Cluj-Napoca la Form Space si o sa mai vina pentru o prestatie live in cadrul festivalului Awake (15-18 august).

Pentru mine personal a fost prima data cand i-am vazut si m-am bucurat ca am putut s-o fac langa o gramada de fețe cunoscute si alaturi de prieteni.  Mosh, cirlce pit si crowdsurfing sunt lucrurile cu care ne-am obisnuit deja la astfel de evenimente si sa nu mai zic de cate persoane au ramas fara voce dupa concert. Sper doar ca si baietii din trupa sa se fi simtit bine si sa mai vina pe la noi, cause they’re freaking awesome  si vreau sa-i mai vad in viitorul apropiat.

Made by Leo Traila

 

Take to the Skies este albumul cu care au debutat in  martie  2007 si in mai putin de o saptamana au ajuns pe locul 4 in UK Official Album Charts. Tot in decursul lunii martie ei au fost anuntati in cadrul festivalurilor mari din lume ca:  Download Festival, Reading and Leeds Festivals, Give it a Name, Glastonbury Festival, Oxegen un festival din Irlanda si Rock am Ring in Germania.

Pana in prezent trupa detine 5 albume si un EP : Take to the Skies, Common Dreads (2009–2011), A Flash Flood of Colour(2011-13), Rat Race EP(2013-14), The Mindsweep(2014-17) si ultimul lor album lansat in 2017 numit The Spark pe care il puiteti sa-l gasiti pe toate platformele de music streaming:

Galeria Foto: