In perioada 18-22 iulie am participat la Electric Castle, impreuna cu echipa mahmur.info si o gasca super tare. A fost primul an pentru mine si pot spune ca a fost o experienta pe care nu o s-o uit. Atmosfera este minunata si muzica super buna. De asemenea am stat cu cortul pentru prima data si atat timp cat nu am avut apa in el, e de bine!

Da, a ploua la #fukingbontida, dar din fericire a iesit soarele si chiar ne-am topit in ziua 2, 3 si 4.

Am inceput si un mic proiect numit “Un festival fain cu oameni faini” in care ma pozez cu persoane super misto din mediul online cat si offline, facand un fist bumb. O sa continui aceasta serie si sper ca prin acest proiect sa descoper cat mai multe persoane faine.

Iulia Boloca, este o vloggerita in varsta de 21 de ani pe care o puteti vedea pe canalul ei de YouTube ILLIEN cat si pe instagram @iulia.blk. A inceput canalul de YouTube in anul 2013 (serios in 2016) cu sketchuri super faine si amuzante. A crescut usor usor in timp si acum mai are putin pana la 100k abonati.

Andrei Irode aka #ZERO a facut niste scratch-uri la standul Telekom impreuna cu Dj Undoo, loc unde au resuit sa faca un freestyle grozav e care il puteti vedea aici.

Sabina Cornova, bloggerita de peste 10 si mai nou vlogerita cu noul ei proiect #3minutepezi. O urmaresc de ceva timp sa ma bucur ca am avut sanse sa ne imprietenim. Organizeaza un evenimnt in august numit #FotografOM ce il are ca invitat pe Costin Fetic. Check her out!

Bogdan Munteanu, o persoana ce sustine muzica din Romania si trupele underground. Cum bine stiti #muneteanuepestetot si face parte din echipa Fotograful Anului in Romania.

Marc Rayen este producator si DJ la Virgin Radio Romania, plin de energie si poate sa transmita foarte usor din ea catre public. S-a remarcat prin stilul lui de a mixa piesele, lucru ce l-a ajutat sa ajunga la colaborari cu artisti mari romani.

Am mai zis lucrul acesta si o s-o tot zic: Primul concert Dubioza kolektiv nu se uita! Baietii aia au fost geniali, plini de energie si chef de muzica. Am sarit mult la concerul lor, am dansat si am cantat unele piese in engleza. Dubioza Kolektiv s-a format in anul 2003 si este o trupa de hip-hop, reggae, dub, punk, rock si Bosnian folklore. Va recomand piesele USA si Free.Mp3.

La Subcarpati a fost plina zona din fata main stage-ului. Am auzit ca vorbeau baietii de la Subcarpati ca a fost cel mai mare concert a lor de pana acum si a fost prima data cand am vazut atat de multa lume la concertul lor.

Atmosfera a facut ca tot festivalul sa fie de nota 10, experienta a fost minunata si faptul ca persoanele care ajung la Electric sunt atat de deschise la minte si atat de bine voitori, incat am ramas fara cuvinte.

Ne vedem in 2019 la editia a 7 de Electric Castle! Incepem pariurile, ploua si la anu?

Cam asa am vazut eu festivalul Electric Castle fiind prima mea editie: