Ziua 1 de la Electric Castle am inceput-o cu traditionala bere, la o carciuma din sat. Cel mai bun si cel mai relaxant mod pentru a-ti incepe ziua in forta. Bineinteles ca au urmat cateva ore bune pe care le-am petrecut in zona de presa, pentru a edita pozele si a scrie articole.

Main Stage-ul a fost deschis de catre formatia Alternosfera (alternative-rock) din Moldova. Baietii au implinit 20 de ani de activitate si s-au prezentat la Electric Castle cu un nou album.

Marceeeeeeeel

Nu se putea sa pierd  muntele la munte asa ca, in scena din hangar a cantat trupa nevocala si doar instrumentala Am Fost La Munte Si Mi-a Placut. “Am adus bautura, Fetelor”, “Nu faci dumneata ordine la mine in birou” si ” Unde erai in 1955″ sunt doar cateva piese pe care baietii le-au cantat. A fost foarte multa lume si o atmosfera superba. S-au emotionat putin si ei  dupa cum am vazut. A fost un moment unic pentru formatie si pentru mine. A fost unul dintre acele concerte in care m-am simtit ca in familie. Eram in primele randuri alaturi de persoane super faine + piesele aflmsmp rezulta un senstiment minunat.

Eu am zis ca publicul a fost ce trebuie. #dumealamuntele

Joi seara am vazut LIMP BIZKIT, nu ma plang de show, nu a fost nici macar aproape de asteptarile mele, dar i-am vazut pentru prima data si ma multumesc cu ce am primit. Au avut momente frumoase. Au ales un fan din public  si l-au urcat pe  scena sa cante alaturi de formatie. Au cantat cove-uri de la trupe ca Metallica, Nirvana si Guns and Roses.

Ma asteptam la o productie mai buna, fiind fking Limp Bizkit si cu atatea show-uri in spate, mai ales ca sunt headlineri. Nu am avut voie sa facem poze la concertul lor asa ca m-am bucurat de concert, fara telefon si fara aparat. Sometimes you just have to roll it baby.

Photo by Electric Castle

In ziua 1 (joi) a festivalului Electric Castle au participat peste 46.000 de persoane si dupa cum vedeti mai sus a fost nebunie la Limp.

Astazi urcă pe main stage unul din numele care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Florence and The Machine este nu doar un fenomen, ci și o dorință împlinită pentru zeci de mii de
fani Electric Castle care au menționat această trupă în topul artiștilor pe care și-ar dori să îi poată vedea live la Cluj. Dincolo de stilul indie rock, Florence and The Machine sunt renumiți pentru
producțiile lor excentrice, cu mult dramatism, dar și pentru calitățile vocale extraordinare ale lui Florence Welsh, care i-au făcut remarcați inițial în Marea Britanie, prin intermediul BBC, iar apoi la
nivelul unui fenomen mondial. Concertul Florence and The Machine va fi interpretat live, în limbaj mimico-gestual, de Amber Gallloway Gallego, pentru persoanele cu hipoacuzie.

Membrii CHVRCHES s-au declarat și ei încântați de publicul Electric și de atmosfera întregului festival, la care au apreciat lista diversificată de artiști pe care participanții îi pot urmări. „Să ai șansa
să cânți pentru prima dată în această parte a Europei, să o faci împărțind scena cu Fred Durst și într-o locație atât de specială cum e acest castel, se întâmplă rar, chiar și pentru o trupă aflată mereu
în turneu, cum suntem noi”, spunea solista trupei, Lauren Mayberry. Din pacate eu nu am ajuns la timp la main stage ca sa-i vad asa ca m-am bucurat de muzica lor din cort #powernap.

Galeria Foto: