Buna, poate o sa te intereseze, poate ca nu, dar eu o sa vorbesc acum despre mine si site-ul meu. Cum am avut idea de blog si ce planuri am?

Pai…sa am un blog a fost un vis de al meu, voiam mereu sa scriu despre anumite topicuri, sa-mi spun opinia public si sa ma fac auzit. Imi place sa scriu, de asemenea imi mai place muzica, fotografia si sa merg la concerte asa ca am zis… why the hell not?

Multumita Cerizei care m-a ajutat cu site-ul si a facut tot ce vedeti acum pe el, am deschis mihneaene.com.

Am postat cateva articole putin mai vechi cu Breathelast, Suie Paparude, E.M.I.L. si despre evenimentul Bloggers Lan Party. Am o groaza de idei despre articole plus ca evenimente tot apar. Tot ce imi trebuie e timp, in rest spun doamne ajuta si vedem ce iese.

Scopul meu este sa strang o comunitate de oameni cu interese comune, sa putem sa facem ceva frumos impreuna. Vreau sa promovez scena locala din Bucuresti si din tara, sunt atat de multe trupe ce merita auzite si ascultate si tot ce vreau este sa ajut.

De-a lungul timpului am tot urmarit mai multi influenceri care m-au ajutat sa inteleg cu ce se mananca blog-ul. Sabina Cornovac– blog-ul ei m-a ajutat enorm, mai ales proiectul #InvataInSocialMedia si grupul de facebook cu acelasi nume.Am auzit ca are un proiect super misto numit 3 minute pe zi, despre social media asa ca aruncati u un chi aici. Alex Damian– i-am luat contul de instagram ca model, un grid ordonat si cu un aspect placut si nu mai zic de blog-ul lui care m-a facut sa-i citesc cate un articol nou dimineata la cafea. Alin Pandaru– vlogger, blogger si iubitor al scenei romanesti. De 2 ani il urmaresc peste tot pe internet si in realitate pot spune ca este prieten bun. Panda m-a motivat chiar sa continui sa scriu articole si sa-mi deschid site-ul. Lucian Petrescu , persoana care-i ii datorez cele mai multe multumiri si fara el acest vis al meu nu ar fii fost implinit(nu prea am cuvinte dar stii ca o sa ma revansez in timp). Dacă nu erau ei, nu reușeam sa îmi îndeplinesc acest vis asa ce devreme.

Orice ajutor, share sau feedback este bine venit și

O zi buna!