Pentru ca au fost 2 zile cu mai putine poze din partea mea, am zis sa le pun in acelasi articol.

Ziua 3:

Ziua a 3 -a din cadrul Electric Castle, a fost pentru mine cea mai buna zi din tot festul. Am avut concertul vietii mele alaturi de trupa While She Sleeps, o trupa britanica de metalcore. Trupa asta mi-a schimbat perceptia fata de multe lucruri in viata si m-a facut sa gandesc si sa judec mai bine anumite situatii. A fost cel mai frumos concert la care am fost eu vreodata si a fost alaturi de un hangar plin de persoane care asculta si iubesc aceasta trupa.

3 wall of death-uri, mult pogo, circle pit si de crowdsurfing nu mai zic. Imi pare rau celor de la Electric Castle pentru nebunia mea dar nu m-am putut abtine.  Eram in photo pit cand  piesa mea preferata de la ei ” Anti-Social” a inceput asa ca,  am lasat aparatul in photo pit si m-am urcat pe gard ca apoi sa ma arunc in multime si sa traiesc concertul vietii mele. No worries am apucat sa fac si poze…. sunt profesionist ce naiba:

Nu am uitat de voi, For The Wicked, v-am asteptat si pe voi cu nerabdare la Electric Castle. Trupa asta locala din Cluj Napoca pe care o respect foarte mult si pe care o ascult de ceva timp, a facut un super show in Bontida. Mi-am rupt mainile si picioarele in timpul show-ului vostru dar a meritat. Un prieten a pierdut putin mai mult sange dupa concertul vostru dar cred ca a meritat.

Tot in ziua a 3 am vazut-o pe Loredana. Acea Loredana Groza care a fost chiar faina si i-a chemat si pe baietii de la Satra BENZ.

Seara s-a incheiat cu faimoasa trupa BMTH. Din pacate nu am avut voie sa fac poze asa ca m-am bucurat de concert din public. Btw imi pare rau de Oli… asa in general.

Photo by: mahmur.info

 

Ziua 4:

Ultima zi din cadrul acestui festival, a fost una super chill si fara prea multe de facut. Oboseala s-a acumulat din atatea cadre trase si editate. Am prins decat 2 trupe Cardinal si 30 Seconds to Mars care au inchis main stage-ul.

Foarte misto ca de fiecare data trupa Cardinal din Constanta. Mereu la fel de buni si plini de energie. Stilul lor de garage rock este mai putin intalnit la noi, dar ei fac o treaba foarte buna.

 

Galerie Foto: