The Purple Dandies lanseaza primul album “incoerent”. Un album ce contine 11 piese si piese cunoscute ale formatiei precum “Imi place”, “Jamaica” si ” Braila”.

Albumul este disponibil pe Youtube cat si fiecare piesa in parte pe canalul trupei ThePurpleDandies. “Incoerent”, un album plin de veselie, este genul de album pe care l-as asculta cand am nevoie de un vibe bun. Daca esti fan funk,p-funk sau orice alt gen asemanator iti este imposibil sa nu dansezi pe piesele baietilor de la The Purple Dandies.

Piesa in engleza ” Dark Belgian Chocolate” mi se pare absolut geniala si imi este imposibil sa nu ma misc pe ea. “Funky Donkey”, piesa tot in engleza cu un featuring Iarina Teodora Dafin, “Piesa 9”-instrumentala alaturi de “Imi place” sunt piesela care vor fii ceva timp la mine pe repeat.

Un album dansant,un album perfect pentru un party la mare sau langa prieteni. Din pacate am ratat ocazia de ai vedea live in Expirat si am ratat ocazia de a face #opoza cu ei, maybe next time. Daca i-ati vazut live la lansarea albumului sa-mi spuneti cum a fost 😀

Deci cum spuneam: Unde Mergem? La Braila … da da da da da da

Album:

*Fotografie realizata de catre Expirat Club.