Marti seara a avut loc concertul de lansare al albumului  “All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away” al trupei Breathelast in Control Club.

Acesta a fost lansat inca  de dimineata zilei de marti pe unele platforme si am avut ocazia sa ascult albumul de vreo 3-4 ori inaintea concertului si am invatat si cateva versuri ca sa pot canta alaturi de Mihai.

Breathelast a avut un cocnert minunat, plin de energie si “miscare”, mosh pit-uri, stage dive-uri si fanii care au cantat la acelasi microfon cu Andrei Mihai (Clor Mut)

Asa cum ne-am si asteptat concertul a fost SOLD OUT si am asistat la un concert pe care nu il voi uita prea curand. Bineinteles primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acolo, a fost sa cumpart albumul baietilor.

Am fost speachless dupa ce s-a terminat concertul, trupa a pregatit pentru mult timp materialele pentru album si povestea albumului este una ce trebuie ascultata.

“Heartless Arsenal”“Oase” si “At your funeral” sunt piesele mele preferate de pe acest album si sunt piesele care au reusit sa transmita un vibe deosebit dupa parerea mea.

Warm up-ul a fost asigurat de  Andrei Irode si invitatii sai. Pot spune ca a fost o experienta sa-l vad pe Andrei ca DJ in deschidere. Primul invitat care a urcat pe scena a fost Narcis Axinte de la Tourette Roulette si bineinteles ca am avut ocazia sa-l vad din nou cantand The Tower, una dintre piesele mele preferate. A urmat DJ Undoo (Alexandru Damian) si Stelian Teodorescu de la Sunet Fin, ultimul invitat fiind Catalin Chelemen de la trupa COMA care a cantat NEMESISdupa vreo …. 5 ani ? ?

Mai aveti ocazia sa-l vedeti pe Andrei, pe 2 martie in Quantic la Festivalul “Rezistenta Electrica

Galerie Foto: