Am vazut Architects #BLEAGH !

Am fost la Artmania weekend-ul trecut si am vazut live trupe ca :Opeth, Dream Theater, ARCHITECTS, Madrugada si inca cate trupe super faine. In acelasi timp cu festivalul Artmania a fost si EEMC si anul acesta am avut parte si de concerte in cadrul conferintei. Au urcat pe scena din Piata Mica trupele : COMA, Aflmsmp, Maru, Gramafone, JazzyBIT, Blue Velvet si DJ Buvnitz.

Concertele din cadrul festivalului Artmania au depasit asteptarile publicului si pe ale mele. Am reusit sa fotografiez si sa vad live din public una din trupele mele preferate Architects si mai ales pe un model pe care il am eu in viata Sam Carter.

Story time, in 2017 cand au venit pentru prima data in Romania, in cadrul festivalului Electric Castle, Sam Carter a gasit un catelus pe strada si s-a gandit sa-l adopte. Acum sunt cei mai buni prieteni si cainele o duce super bine alaturi de Sam in Anglia. Acum dupa concertul lor de la ARTMANIA, Sam a pus pe instagram un story in care ar vrea sa mai adopte un catel si are nevoie de cineva sa-l tina o noapte pana sa vina Rescue Team-ul sa-l ia. Din fericire cand a dat el acel mesaj era vreo 2-3 dimineata si eram cu gasca pe afara la o bere. Cineva din grupul in care eram chiar putea sa tina cainele o noapte asa ca ne-am organizat frumos in 2 taxi-uri si am pornit spre bus-ul lor.

Acolo cand am ajuns ne-am intalnit cu Sam Carter si cu restul din trupa, am vorbit si i-am multumit pentru show, iar el ne-a multumit pentru am sarit in ajutor.

A doua zi din cadrul festivalului Artmania si EEMC am petrecut-o ziua impreuna cu trupa de la Bucuresti COMA in piata mica, pentru un concert acustic in aer liber. A fost un concert ca in familie, multe persoane care stiau piesele si care cantau odata cu trupa si asta a rezultat intr-o atmosfera minunata

In timpul festului am stat mai mult in backstage alaturi de trupele Alcest si Madrugada pentru evenimentele de meet&greet. Foarte multi fani s-au prezentat la meet-uri si au reusit sa faca poze cu artistii preferati, sa ia un autograf sau chiar pur si simplu sa-i imbretiseze si sa le multumeasca pentru muzica lor.

Ambele formatii au fost foarte deschise si s-au bucurat extrem de mult sa vada atata lume care a venit special pentru ei. Cel mai dragut moment a fost cand o familia a venit sa isi faca o poza cu baietii de la Madrugada.

Am incheiat ziua sau dimineata mai bine zis cu un rasarit superb pe care l-am vazut pe un deal, la iesire din Sibiu si langa o ferma de cai mai exact. A fost un peisaj wow, in spatele meu aveam in jur de 30 de cai iar in fata mea cel mai frumos rasarit din viata mea. Am mai adaug ceva muzica buna si prieteni langa mine si a rezultat asta:

 

Galeria Foto: