Street Delivery ,evenimentul care deschide strada pentru oameni și o închide pentru mașini, ajunge la cea de a treisprezecea ediție în București între 15 și 17 iunie și le propune locuitorilor capitalei o conversație onestă pe tema “Smart Cities?”.

Tema abordata anul aesta este despre un oras smart, despre un oras dominat de tehnologie care trebuie sa-si stearga trecutul pentru tot ce-i nou sau sa stie sa aiba grija de propria memorie si identitate.

Am avut parte de un cinematrograf in aer liber ce face retrospectiva scurtmetrajelor TIFF 2018, cateva zone cu truck food-uri, un loc unde mai multi Dj au reusit sa-si arate skill-urile si sa asigura atmosfera pe durata zilei.

Seara au inceput si concertele, pe scena Street Delivery au concertat: AFLMSMP, EyeDrops, Vlaicu Golcea si multi altii.

Programul celor trei zile Street Delivery cuprinde, în plus, ateliere pentru copii și adulți, tururi ghidate în Casa Mincu și o expoziție de concursuri ale Ordinului Arhitecților, petreceri de pietoni, soluții de transport alternativ, instalații și performance-uri artistice, proiecte ale societății civile, dans și inițiative pietonale din alte cartiere ale orașului 

Street Delivery este si va ramane evenimentul meu preferat de tip urban si street. Mereu o sa gasesti oameni faini aici cu care sa socializezi si sa dezbati topicuri interesante. Nu o sa ma satur niciodata sa privesc artistii cum isi exprima creativitatea prin graffiti sau pur si simplu oamenii activi care se distreaza si se simt bine.